Damesfietsen 28 inch

Deze categorie is leeg.


Bent u op zoek naar een damesfiets van 28 inch?

Bent u voor uw dochter op zoek naar een damesfiets van 28 omdat haar fiets te klein is geworden? Het is nu tijd een echte volwassen fiets. Zoek niet verder, want Hof Tweewielers uit Vriezenveen heeft een grote collectie 28 inch damesfietsen. Of u nou een 28 damesfiets wilt van het merk Pointer of van een ander merk. We verkopen voor iedere dame een damesfiets die perfect bij haar past en het gebruik van de fiets past. Deze fietsen zijn natuurlijk ook geschikt voor volwassenen.
Heeft u een vraag? Neem gerust contact op!
 

Damesfiets 28 inch

De damesfiets 28 inch is het meest traditionele model onder de damesfietsen. Door de vorm van het frame van de damesfiets 28 inch zijn deze fietsen geschikt voor dagelijks gebruik. Damesfietsen winnen nog steeds in populariteit door de lage instap en de comfortabele zithouding. De fietsen van pointer zijn ook erg populair, bijvoorbeeld de Pointer Grande Plus Nexus of de Pointer Primya Nexu 28 inch damesfiets. De 28 inch damesfietsen van dit merk zij naast de damesfietsen van allerlei merken allemaal terug te vinden in de webshop en in de winkel van Hof Tweewielers uit Vriezenveen.


Over Hof Tweewielers

Hof Tweewielers uit Vriezenveen is de specialist op het gebied van het verkopen van fietsen voor kinderen en jongvolwassenen, zoals een damesfiets van 28 inch. Doordat de medewerkers van Hof Tweewielers jarenlange ervaring hebben op het gebied van kinderfietsen, kunnen zij u goed helpen met het uitzoeken van een nieuwe fiets voor uw kind of jongvolwassene. De fietsen kunnen in de winkel in Vriezenveen gekocht worden, maar ook in de webshop! Dit maakt het zoeken van een fiets een stuk gemakkelijker. Het is wel aan te raden om even langs te komen in de winkel, zodat er een proefritje gemaakt kan worden pop de 28 inch fiets. Bij Hof Tweewielers vindt u de mooiste en goedkoopste 38 inch damesfiets voor uw kind of voor uzelf!

 

Koop een damesfiets van 28 inch bij Hof Tweewielers

Bent u geïnteresseerd in de collectie 28 inch damesfietsen van Hof Tweewielers en wilt u overgaan tot de aankoop van één van de fietsen uit de uitgebreide collectie? Neem dan een kijkje in de winkel of de webshop. Heeft u vragen over de fietsen die de fietsspeciaalzaak verkoopt of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact  op. De medewerkers staan u graag te woord.

 


Contact

Hof Tweewielers

Westeinde 10
Vriezenveen
7671 CC


06 1839 4477Bestellingen dienen bij versturen vooraf betaald te worden op bankrekening NL61 SNSB 0866 5830 92 ten name van Hof Tweewielers.

Vermeld altijd het bestelnummer zodat wij uw bestelling snel en efficiënt kunnen versturen