Bent u op zoek naar een goedkope jongensfiets?

Is uw zoon toe aan zijn eerste echte jongensfiets, een groter model of gewoon een hele stoere fiets om de blits te maken op het schoolplein? Dan bent u bij Hof Tweewielers op het juiste adres. Wij hebben een groot, maar vooral voordelig assortiment aan jongensfietsen voor u klaar staan. Kunt bij ons dan ook al een nieuwe jongensfiets kopen vanaf €75,-!De verschillende modellen van de jongensfiets

Onze goedkope jongensfietsen beginnen al vanaf 12 inch. Op deze fiets is het voor uw zoon gemakkelijk om om te leren gaan met een fiets, met of zonder zijwieltjes. Vervolgens gaan we over naar de jongensfiets van 16 inch. Deze komen in vele stoere uitvoeringen zoals ons BMX model, die ook nog eens goed tegen een stootje kunnen. Hierna volgt de 20 inch jongensfiets. Vanaf dit model is het niet meer alleen  mogenlijk om een urban model te kiezen maar ook bijvoorbeeld een retro omafiets. Kortom is er bij Hof Tweewielers voor elke jongen een mooie, voordelige jongensfiets verkrijgbaar.

 

Waarom zou u uw jongensfiets kopen bij Hof Tweewielers?

Al jarenlang is Hof Tweewielers de specialist in goedkope kinderfietsen. Met een ruim assortiment weten wij altijd een scherpe prijs aan te bieden in fietsen voor zowel jongens als meisjes. Wij staan altijd klaar voor u om hulp aan te bieden bij de zoektocht naar die perfecte goedkope jongensfiets. Naast de nieuwe goedkope jongensfietsen hebben wij ook een assortiment van tweedehands goedkope jongensfietsen.

 

Garantie op de jongensfietsen

Hof Tweewielers hanteert bij elke goedkope jongensfiets de fabrieksgarantie. Dit is altijd merk gebonden. Op alle tweedehands fietsen zit geen garantie. Wel vragen wij u binnen 5 dagen aan te geven of de fiets helemaal in orde is. Zo niet? Kunnen wij dit altijd voor u repareren, zodat uw goedkope jongensfiets helemaal naar behoren werkt.

 

Neem contract op met ons!

Wilt u meer informatie over de goedkope jongensfietsen die wij aanbieden of wilt u een afspraak maken om langs te komen bij ons? Aarzel dan niet om contact op te nemen. U kunt ons altijd een e-mail sturen op ons e-mail adres: hof.2wielers@hotmail.com of neem contact op door te bellen met 06-18 39 44 77. Natuurlijk bent u altijd welkom samen met uw zoontje om bij ons een testrit te maken op een van onze jongensfietsen.

 

 Contact

Hof Tweewielers

Westeinde 10
Vriezenveen
7671 CC


06 1839 4477Bestellingen dienen bij versturen vooraf betaald te worden op bankrekening NL61 SNSB 0866 5830 92 ten name van Hof Tweewielers.

Vermeld altijd het bestelnummer zodat wij uw bestelling snel en efficiënt kunnen versturen