Bent u op zoek naar een goedkope kinderfiets?

Als u op zoekt bent om een goedkope kinderfiets te kopen, bent u bij Hof Tweewielers aan het juiste adres. Met een ruim assortiment aan kinderfietsen zullen wij altijd de perfecte fiets voor uw kind vinden, voor een zeer scherpe prijs. U heeft dan ook al een nieuwe kinderfiets vanaf €75,-!


Waarom kiezen voor Hof Tweewielers?

Hof Tweewieliers is gevestigd in Vriezenveen, hier zijn wij al jarenlang de specialist op het gebied van kinderfietsen. Wij bieden wij u de goedkope kinderfiets aan die bij uw kind past. In ons ruime assortiment is er genoeg keus voor iedereen, van stoere jongensfietsen tot gekleurde meisjesfietsen. Wij verkopen niet alleen nieuwe, maar ook tweedehands kinderfietsen. Hof Tweewielers heeft de goedkope kinderfiets waar u naar op zoek bent. Deze komen in verschillende soorten en maten. De maten die wij onder andere verkopen zijn:

  • De 12 inch kinderfiets voor de kinderen die net leren te fietsen;
  • De 16 inch kinderfiets voor de eerste stukjes fietsen naar de basisschool;
  • De 20 inch kinderfiets voor de gevorderde fietser.

Al met al een goedkope kinderfiets voor elk kind, in elke maat.

 

Garantie op de kinderfietsen

Hof Tweewielers hanteert bij elke goedkope kinderfiets de fabrieksgarantie. Dit is altijd merk gebonden. Op alle tweedehands fietsen zit geen garantie. Wel vragen wij u binnen 5 dagen aan te geven of de fiets helemaal in orde is. Zo niet? Kunnen wij dit altijd voor u repareren.

 

Komt u een testrit maken?

Bij Hof Tweewielers is het altijd mogelijk om een kijkje te nemen en natuurlijk om uw kind een testrit te maken op een van onze modellen. Bent u er na de eerste rit nog niet uit? Dat is geen probleem en kunt u altijd vaker terug komen, tot u de perfecte kinderfiets heeft gevonden. Daarnaast zijn al onze goedkope kinderfietsen ook online verkrijgbaar en kunnen vervolgens opgehaald worden in de winkel, of naar u thuis opgestuurd worden.

 

Neem contract op met ons!

Wilt u meer informatie over de goedkope kinderfietsen die wij aanbieden of wilt u een afspraak maken om langs te komen bij ons? Aarzel dan niet om contact op te nemen. U kunt ons altijd een e-mail sturen op ons e-mail adres: hof.2wielers@hotmail.com of neem contact op door te bellen met 06-18 39 44 77.

 

 

 

Neem ook een kijkje in onze webshop om ons assortiment aan jongensfietsen en meisjesfietsen te bekijken. Graag tot ziens bij Hof Tweewielers!

 Contact

Hof Tweewielers

Westeinde 10
Vriezenveen
7671 CC


06 1839 4477Bestellingen dienen bij versturen vooraf betaald te worden op bankrekening NL61 SNSB 0866 5830 92 ten name van Hof Tweewielers.

Vermeld altijd het bestelnummer zodat wij uw bestelling snel en efficiënt kunnen versturen