Herenfietsen 28 inch

Deze categorie is leeg.


De zoektocht naar een 28 inch herenfiets stopt hier

Is uw zoon zijn kinderfiets ontgroeid en is het nu tijd voor een herenfiets van 28 inch? Dan bent u bij Hof Tweewielers aan het juiste adres! Deze fietsenwinkel uit Vriezenveen heeft een hoop 28 inch herenfietsen in haar collectie, waaronder van het merk Pointer. Uw zoon zal al snel op zijn nieuwe fiets fietsen. Heeft u een vraag aan een van de medewerkers? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen u graag verder in de zoektocht naar de perfecte 28 inch herenfiets voor uw zoon of gewoon voor uzelf.
 

28 inch herenfietsen van Hof Tweewielers

Het is tijd voor een volwassen herenfiets voor uw zoon, dus is de zoektocht naar de perfecte 28 inch herenfiets begonnen! De 28 inch herenfietsen kunnen natuurlijk ook gebruikt worden door volwassenen. Gelukkig heeft Hof Tweewielers een grote collectie 28 inch herenfietsen, waardoor er veel keus is. Zo verkopen wij bijvoorbeeld 28 inch herenfietsen van het merk Pointer, waaronder de Pointer Grande Plus Nexus of Pointer Grande Nexus 3. Deze fietsen hebben door de zwarte kleur een stoere uitstraling en robuuste uitstraling, waardoor uw zoon graag op deze fiets zal fietsen. We verkopen natuurlijk ook nog andere 278 inch herenfietsen van allerlei andere merken zoals  Rivel Harvard . Kijk snel verder in onze webshop of bezoek onze winkel in Vriezenveen.


Over Hof Tweewielers

Deze fietsenwinkel uit het Overijsselse Vriezenveen is de specialist op het gebied van nieuwe en tweedehands fietsen voor kinderen en jongvolwassenen. Wanneer u op zoek bent naar een 28 inch herenfiets bent u bij Hof Tweewielers dus op het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaringen met fietsen voor kinderen en jongvolwassenen kunnen wij u perfect van dienst zijn. Wanneer u niet naar onze winkel in Vriezenveen kunt komen, kunt u de fiets ook bestellen in de webshop. De kosten voor het bestellen van een 28 inch herenfiets bedragen €15-,. Voor dat bedrag wordt de fiets zelfs bij thuis bezorgd. Wanneer uw zoon graag eerst een proefritje maakt op zijn nieuwe 28 inch is een bezoek aan de winkel aan te raden. Dan weten jullie zeker dat de fiets goed bevalt. U koopt de allermooiste en beste 28 inch herenfietsen bij Hof Tweewielers uit Vriezenveen.

 

Geef je zoon een 28 inch herenfiets van Hof Tweewielers

Heeft u de perfecte 28 inch herenfiets gevonden op onze website? Bestel hem dan in onze winkel in Vriezenveen of in de webshop! We hebben een hoop 28 inch herenfietsen in onze collectie, dus er zit vast een geschikte fiets bij voor uw zoon! Heeft u een vraag over de herenfietsen die wij aanbieden, of heeft u een andere vraag aan ons? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. We helpen u graag tijdens de zoektocht naar de nieuwe 28 inch herenfiets!

 


Contact

Hof Tweewielers

Westeinde 10
Vriezenveen
7671 CC


06 1839 4477Bestellingen dienen bij versturen vooraf betaald te worden op bankrekening NL61 SNSB 0866 5830 92 ten name van Hof Tweewielers.

Vermeld altijd het bestelnummer zodat wij uw bestelling snel en efficiënt kunnen versturen