Jongens 20 inch

20 inch Bike Fun Load Cargo zwart

20 inch Bike Fun Load Cargo zwart

te koop mooie 20 inch Bike Fun Load Cargo jongensfietsdeze fiets heeft o.a.- gesloten...

Je prijs: € 309,00

Lees meer

—————

20 inch Bike Fun Load Cargo metalic blauw

20 inch Bike Fun Load Cargo metalic blauw

te koop mooie 20 inch Bike Fun Load Cargo jongensfietsdeze fiets heeft o.a.- gesloten...

Je prijs: € 309,00

Lees meer

20 inch Bike Fun Urban

20 inch Bike Fun Urban

te koop hele mooie 20  inch Bike Fun Urban jongensfiets,deze fiets heeft o.a.- gesloten...

Je prijs: € 245,00

Lees meer

—————

20 inch Bike Fun Sound

20 inch Bike Fun Sound

te koop nieuwe 20 inch Bike Fun Sound jongensfiets met versnellingendeze fiets heeft...

Je prijs: € 336,00

Lees meer

—————


Jongensfiets 20 inch

Jongensfiets 20 inch gezocht? U vindt een mooi en stoer assortiment bij Hof Tweewielers. Over het algemeen is een jongensfiets van 20 inch geschikt voor jongens tussen de 7 en de 8 jaar oud. De zijwieltjes zijn al een tijdje overbodig, uw zoon kan hoogstwaarschijnlijk al heel goed zonder fietsen! Hij krijgt steeds meer zijn eigen stijl en voorkeuren, ook op fietsgebied. Om het fietsen voor uw zoon een stuk aangenamer te maken, is het kiezen van zijn favoriete fiets een mogelijkheid! Doe dit gezellig samen. Zo weet u 100% zeker dat u het juiste exemplaar uitkiest. Welke kleur vindt uw zoon bijvoorbeeld mooi? En welke stijl? U kunt hier het beste achterkomen door het gewoon te vragen en samen te bekijken! Snuffel gerust online door ons assortiment of kom langs in onze winkel.
 

Voordelen jongensfiets 20 inch

Bent u benieuwd naar de voordelen van een jongensfiets 20 inch? Hof Tweewielers legt het u graag uit. Op een jonge leeftijd is het belangrijk dat uw zoon op een fiets zit die qua formaten goed bij hem passen. Enkel op die manier kan hij zo prettig mogelijk rondrijden. Als echt fietsland, heeft u uw zoon waarschijnlijk aangeleerd vaak de fiets te pakken. Heel goed! Zo blijft hij in beweging en is hij milieuvriendelijk bezig. Maar fietsen is geen pretje wanneer hij heel onhandig op de fiets zit omdat deze bijvoorbeeld te groot of te klein voor hem is. Vandaar dat de volgende richtlijnen worden aangehouden bij een jongensfiets 20 inch:

  • Uw zoon is tussen de 7 en 8 jaar oud
  • Zijn kledingmaat ligt tussen de 116 en 122
  • Zijn lichaamslengte ligt tussen de 115 en 125 centimeter

Let wel: geen een kind is hetzelfde. Misschien blijkt uiteindelijk toch dat uw zoon van 8 beter een jongensfiets van 18 of juist 22 inch kan aanschaffen. Daarom is het altijd verstandig om ook een proefritje te komen maken in de winkel. U bent hiervoor bij Hof Tweewielers altijd welkom!

Jongensfiets 20 inch kopen

U wilt graag een jongensfiets 20 inch voor uw zoon kopen? Bekijk gerust eerst ons assortiment online. U bent met uw zoon uiteraard ook van harte welkom in onze winkel. Hier kan uw zoon zelf zijn ogen uitkijken bij het aanbod aan stoere jongensfietsen! U als ouder kunt tegelijkertijd de kwaliteit komen testen, dat geeft u vast meer rust! Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons?  Schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u van harte verder.

 


Contact

Hof Tweewielers

Westeinde 10
Vriezenveen
7671 CC


06 1839 4477Bestellingen dienen bij versturen vooraf betaald te worden op bankrekening NL61 SNSB 0866 5830 92 ten name van Hof Tweewielers.

Vermeld altijd het bestelnummer zodat wij uw bestelling snel en efficiënt kunnen versturen