Bent u op zoek naar een perfecte meisjesfiets?

Is uw kind toe aan een nieuwe meisjesfiets? Bent u op zoek naar een nieuwe meisjesfiets voor een scherpe prijs? Wilt u voor uw kind een goede nieuwe meisjesfiets aanschaffen die langere tijd meegaat? Maar wilt uw kind perse een nieuwe meisjesfiets in de kleur roze? 

Bij Hof Tweewielers vindt u de geschikte nieuwe meisjesfiets! Ons aanbod bestaat uit nieuwe (en gebruikte) meisjes fietsen in allerlei soorten en maten! Van mooie roze meisjesfietsen tot aan echte stoere meidenfietsen, er zit voor iedereen wel een fiets bij!


Meisjesfietsen

20 inch Bike Fun Load Cargo alleen nog zwart

20 inch Bike Fun Load Cargo alleen nog zwart

te koop mooie 20 inch Bike Fun Load Cargo meisjesfietsdeze fiets heeft o.a.- gesloten...

Je prijs: € 336,00

Lees meer

—————

16 inch Bike Fun Lot's of Love mat roze

16 inch Bike Fun Lot's of Love mat roze

16 inch Bike Fun Lot's of Love mat roze- kettingkast- bagagedrager- terugtraprem en handrem voor

Je prijs: € 189,00

Lees meer

16 inch Bike Fun Lot's of Love mat blauw

16 inch Bike Fun Lot's of Love mat blauw

16 inch Bike Fun Lot's of Love mat blauw- kettingkast- terugtraprem en handrem voor- bagagedrager

Je prijs: € 189,00

Lees meer

—————

26 inch Bike Fun Blizz blauw/oranje

26 inch Bike Fun Blizz blauw/oranje

26 inch Bike Fun Blizz blauw/oranjedeze fiets heeft o.a.- gesloten kettingkast- terugtraprem- nexus...

Je prijs: € 379,00

Lees meer

26 inch Bike Fun Load Cargo N3 turquoise met bagagedrager

26 inch Bike Fun Load Cargo N3 turquoise met bagagedrager

te koop mooie 26 inch Bike Fun Load Cargo meisjesfiets met versnellingendeze fiets heeft o.a.-...

Je prijs: € 429,00

Lees meer

—————


Nieuwe meisjesfiets kopen?

Bij Hof Tweewielers vindt u een ruim assortiment aan nieuwe (en gebruikte) meisjesfietsen in allerlei soorten en maten. Zo heeft u de keuze uit: een meisjesfiets van 20 inch; een meisjesfiets van 18 inch; een meisjesfiets van 16 inch of een meisjesfiets van 12 inch. Daarnaast vindt u hier ook meisjes fietsen in allerlei kleuren. Is de favoriete kleur van uw kind roze? Of wilt uw kind juist graag een stoere meisjesfiets in het groen? Voor elk kind, van klein tot groot, hebben wij een geschikte fiets klaar staan! 

Daarnaast zijn al onze nieuwe (en gebruikte) meisjesfietsen van zeer goede kwaliteit. Gaat uw kind bijvoorbeeld naar de basisschool? En wilt u een nieuwe meisjesfiets aanschaffen die de hele basisschoolperiode meegaat? U kunt erop rekenen dat al onze fietsen kwalitatief uitstekend zijn en voor vele jaren meegaan!

Hof Tweewielers: Dé specialist!

Bent u op zoek naar een fietsenwinkel met een ruim aanbod aan kinderfietsen? Dan bent u bij Hof Tweewielers aan het juiste adres! Hof Tweewielers, gevestigd in Vriezenveen, is dé specialist op het gebied van het verkopen van kinderfietsen en fietsen voor jong volwassenen. Met onze vele jaren ervaring en brede aanbod, hebben wij dé geschikte fiets voor uw kind! 

Wij onderscheiden ons van andere fietsenwinkels omdat wij een breder assortiment kinderfietsen aanbieden tegen een voordeliger tarief. Zo heeft u ruime keuze én bent u goedkoper uit!

Kom gerust eens langs!

Al onze nieuwe meisjesfietsen zijn eenvoudig en snel online te bestellen. U plaats de gewenste fiets in uw winkelmandje en deze wordt bij u thuis afgeleverd. De verzendkosten voor fietsen tot 24 inch zijn 15 euro per fiets en zijn voor de rekening van de koper. Het is daarom wellicht verstandiger om eens bij ons langs te komen. Zo kunt u met eigen ogen zien of de gekozen fiets aan uw verwachtingen voldoet en kan uw kind de fiets gelijk even uittesten! Heeft u nog geen keuze kunnen maken uit de fietsen in onze webshop? 

Door bij ons langs te komen kunt u ons ruime aanbod bekijken en uw keuze maken. Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij staan voor u klaar!

Wij zijn gevestigd in Vriezenveen en onze klanten komen onder andere uit Daarlerveen, Geesteren, Almelo, Manderveen, Tubbergen, Albergen, Daarle, Wierden en Langeveen maar wij leveren fietsen door heel Nederland.


Contact

Hof Tweewielers

Westeinde 10
Vriezenveen
7671 CC


06 1839 4477Bestellingen dienen bij versturen vooraf betaald te worden op bankrekening NL61 SNSB 0866 5830 92 ten name van Hof Tweewielers.

Vermeld altijd het bestelnummer zodat wij uw bestelling snel en efficiënt kunnen versturen