Bent u op zoek naar een nieuwe kinderfiets?

Is uw kind toe aan een nieuwe kinderfiets? Bent u op zoek naar een echte stoere nieuwe kinderfiets? Gaat uw kind naar de basisschool en wilt u voor deze basisschooljaren een nieuwe en goedkope kinderfiets aanschaffen voor uw kind? Dan bent u bij Hof Tweewielers aan het juiste adres! Hier vindt u een groot aanbod aan nieuwe (en gebruikte) kinderfietsen in alle soorten en maten. 

Benieuwd of er een geschikte nieuwe kinderfiets voor uw kind tussen zit? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Hier vindt u hele goede nieuwe kinderfietsen voor een vaste lage prijs!

Nieuwe kinderfietsen in alle soorten en maten!

Hof Tweewielers heeft een veelzijdig assortiment aan nieuwe en gebruikte kinderfietsen. Wij zijn gevestigd in Vriezenveen en zijn al jarenlang gespecialiseerd in de verkoop van kinderfietsen en fietsen voor jong volwassenen. Met ons ruime aanbod vindt je er nieuwe kinderfietsen in allerlei soorten en maten. Wilt u een nieuwe kinderfiets voor uw kind aanschaffen? Dan heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een nieuwe kinderfiets van 12 inch, een nieuwe kinderfiets van 16 inch of een nieuwe kinderfiets van 20 inch.

Voor ons complete aanbod verwijzen wij u graag door naar onze webshop! Wij onderscheiden ons van andere fietsverkopers omdat wij een breder assortiment aanbieden tegen voordeligere tarieven. Zo heeft uw kind (en u) ruime keuze voor een nieuwe kinderfiets én bent u goedkoper uit!


Een nieuwe kinderfiets aanschaffen?

Gaat uw kind naar de basisschool? En wilt u dat uw kind veilig op een nieuwe kinderfiets naar school kan fietsen? De nieuwe kinderfietsen van Hof Tweewielers zijn nieuwe kwalitatief goede kinderfietsen. Zo gaat deze nieuwe kinderfiets een langere tijd mee en hoeft u niet snel weer een andere fiets aan te schaffen voor uw kind. Daarnaast heeft uw kind (en u) ruime keuze uit onze nieuwe kinderfietsen van 12 inch tot en met 26 inch. 

Zo is er voor iedereen een geschikte nieuwe kinderfiets te vinden!

Nieuwsgierig geworden? Kom onze fietsen eens bekijken!

Bent u nieuwsgierig geworden over het aanbod van Hof Tweewielers? Heeft uw kind een mooie nieuwe kinderfiets in onze webshop gezien? U kunt onze fietsen altijd snel en eenvoudig in het winkelmandje plaatsen en online bestellen. De bezorgkosten voor fietsen tot 24 inch zijn 15 euro per fiets en zijn voor de rekening van de koper. Onze fysieke winkel zit in Vriezenveen en onze klanten komen onder andere uit Almelo, Manderveen, Daarlerveen, Geesteren, Tubbergen, Albergen, Langeveen, Daarle en Wierden maar Hof Tweewielers levert fietsen door heel Nederland!

Het is daarom wellicht verstandiger om de fiets op te komen halen bij ons. Zo kunt u zien of de nieuwe kinderfiets aan uw verwachtingen voldoet én kan uw kind gelijk een proefritje maken! Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag!


Contacteer ons


Contact

Hof Tweewielers

Westeinde 10
Vriezenveen
7671 CC


06 1839 4477Bestellingen dienen bij versturen vooraf betaald te worden op bankrekening NL61 SNSB 0866 5830 92 ten name van Hof Tweewielers.

Vermeld altijd het bestelnummer zodat wij uw bestelling snel en efficiënt kunnen versturen